Stadswoning met dakterras en tuin

Stadswoning met dakterras en tuin
Huisnummer 194

 

Een zeer unieke woning en niet alleen omdat er maar één van is. Aan de achterzijde van het project heeft deze stadswoning namelijk de beschikking over een eigen tuin aan het water van de Buurtvaart. Met een grote schuifpui, een zeer grote woonkamer, drie mooie kamers en een dakterras is het plaatje compleet. De privé entree van de woning ligt aan de achterzijde van het project, vlakbij de parkeerplaats. 

Begane grond

Aan de privé entree van deze woning grenzen het toilet, een ruime berging met wasmachineaansluiting en een zeer royale woonkamer met open keuken. De schuifpui over de gehele breedte van de woonkamer laat je maximaal genieten van de mooie fraaie tuin uitkijkend over de mooie groene omgeving en de Buurtvaart.

Beganegrond stadswoning huisnummer 194
Plattegrond

1e verdieping

Op de verdieping beschikt deze woning over 3 zeer ruime (slaap)kamers. Leuk detail is de indeling. De trap komt namelijk uit in een grote open ruimte. Deze royale ruimte laat zich goed als werkplek, 3e slaapkamer of studio inrichten In deze ruimte bevinden zich ook de openslaande deuren naar het terras.

1e verdieping stadswoning huisnummer 194
Plattegrond