Pleinappartementen

Pleinappartementen met balkon en dakterras
Huisnummers 184 b, c en d en 192 b, c en d

Zoals de naam doet vermoeden, liggen de pleinappartementen direct aan het gezellige plein aan de binnenzijde van het project. Wonen in deze mooie appartementen is dan ook geen dag hetzelfde. De nummers 8,9 en 10 hebben ochtend-/middagzon op het balkon grenzend aan de woonkamer. De nummers 15, 16 en 17 hebben middag-/avondzon in de woonkamer.

De dakterrassen van deze ruime en mooie pleinappartementen liggen, op de tweede verdieping, aan de andere kant van de woningen, als het ware aan de zijkant van het project gezien vanaf de Dorpsstraat. Via het balkon en de openslaande deuren aan de pleinzijde heb je direct contact met de steeds wisselende omgeving. Vanaf het terras op de 2e verdieping heb je een ruim zicht op het Dorp.

De entree naar de pleinappartementen liggen zowel aan de Dorpsstraat als aan de zijde van het parkeerplein. Aan de zijde, vanaf de parkeerplaats, heb je ook toegang tot de bergingen op de begane grond. De entrees komen op de verdieping uit op een korte galerij. De entrees van de nummers 8, 9 en 10 (huisnummers 184) zijn ook bereikbaar via een lift.

Verdieping 1

De pleinappartementen liggen direct aan het plein, tussen de hoeken in. Deze vierkamerappartementen hebben op de eerste verdieping een royale entree die ruimte biedt aan een trap/bergkast en het toilet met fontein. De woonkamer is L-vormig met open keuken. De openslaande deuren naar het plein halen de gezelligheid naar binnen. Eén van de drie slaapkamers ligt bij binnenkomst van de woning direct aan je rechterhand. Deze ruimte laat zich bijvoorbeeld ook heel goed inrichten als televisiekamer, werkplek of studeerkamer.

Pleinappartementen woonverdieping huisnummer

184 b en 184 c, 192 d (184 d, 192 b en 192 c gespiegeld) Plattegrond

Verdieping 2

De trap in de hal brengt je naar de 2e verdieping waar twee ruime slaapkamers, een royale badkamer en een separaat toilet voorzien zijn. Via één van de kamers heb je direct toegang tot het dakterras aan de achterzijde waar je in alle rust van lekker weer kunt genieten. Een enkele woningeigenaar heeft ook een deur vanaf de overloop direct naar het terras.

Pleinappartementen 2e verdieping huisnummers

184 b en 184 c, 192 d (184 d, 192 b en 192 c gespiegeld) Plattegrond