Loftappartementen

Loftappartementen met dakterras
Huisnummers 184 G en 192 G

Eén kenmerk van een loftappartement is de hoogte. De woon- en slaapkamers liggen onder het hoge, schuine plafond waardoor de ruimtelijkheid nog eens wordt versterkt. De hoogte van de nok in de slaap- en woonkamer is circa 5,7 meter. Dit is dan ook de reden dat deze woning de naam loftappartement gekregen heeft. Sfeervol en romantisch zijn de kernwoorden van deze aparte en unieke woning. Tel daar de overige ruime vertrekken bij op en je hebt een meer dan heerlijke woning!

Bouwnummer 1

GBO circa 86 m²  /  exclusief ca. 19 m² buitenruimte

De entree van deze woning bevindt zich op de 1e verdieping. Bouwnummer 1 = huisnummer 184 G is ook bereikbaar via een lift. De voordeur is in een portiek.

De entree van het loftappartement ligt aan de langszijde. Aan de gang grenzen 2 ruime slaapkamers, een zeer royale badkamer, het separaat toilet en de open keuken. De woonkamer is ruim en heeft een speciale lichtinval door de diverse ramen. De schuine muur aan de voorzijde van de woonkamer is een ander mooi detail die de ruimte speelsheid en charme geeft.

In één van de slaapkamers bevinden zich de openslaande deuren naar het dakterras waar je heerlijk kunt genieten als het lekker weer is.

Loftappartement huisnummer 184 G
Plattegrond


Bouwnummer 2

GBO circa 86 m²  /  exclusief 27,4 m² buitenruimte

De entree van deze woning bevindt zich op de 1e verdieping (bouwnummer 2 = huisnummer 182 G). De voordeur is op een galerij.

Ook van dit loftappartement bevindt de entree zich aan de langszijde. Aan de gang grenzen 2 ruime slaapkamers, een zeer royale badkamer, een separaat toilet en de open keuken. De mooie lichtinval door de diverse ramen geven de ruime woonkamer een fijne sfeer.

Loftapartement huisnummer 192 G
Plattegrond