Stadswoning met dakterras en buitenplaats

Stadswoning met dakterras en buitenplaats
Huisnummer 186

De entree van deze mooie, bijzondere woning ligt aan de noordzijde van het project. De stadswoning heeft een privé entree. De indeling is speels en de woning kenmerkt zich door een zeer hoge verdieping waardoor de woon- en overige kamers ruimtelijk zijn en een fijne sfeer hebben. De buitenplaats op de begane grond wordt van de openbare ruimte gescheiden door een fraai hek dat je maximale privacy garandeert.

Begane grond

Via de privé entree kom je de woning binnen. Op de begane grond bevindt zich een zeer ruime woonkeuken met openslaande deuren naar de buitenplaats. Tevens is op de begane grond een bijkeuken / berging met wasmachineaansluiting voorzien. De trap naar de 1e verdieping is zo gesitueerd dat er een mooie ruimte onder de trap ontstaat.

Begane grond stadswoning met dakterras en buitenplaats huisnummer 186
Plattegrond

1e verdieping

De trap komt in de royale woonkamer uit waardoor de woonkamer meerdere functies kan hebben, bijvoorbeeld wonen en werken. De woonkamer is zeer ruim en heeft een mooie lichtinval. Verder bevinden zich op deze verdieping nog 2 slaapkamers en een ruime badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar het dakterras.

1e Verdieping stadswoning met dakterras en buitenplaats huisnummer 186
Plattegrond