Hoekappartementen

“Hoek” pleinappartementen met balkon en dakterras
Huisnummers 184 A, 184 E, 192 A en 192 E


Een aantrekkelijke type pleinappartement is het ‘hoek ’pleinappartment. Er zijn er 4 van. De ‘hoek’ pleinappartementen liggen direct in de hoeken van het project.

Verdieping 1

De entree van deze woningen bevindt zich op de 1e verdieping. Voor bouwnummers 11 en 7 (= huisnummers 184a en 184e) ook bereikbaar via een lift. De voordeur is in een portiek. Na de voordeur kom je in een hal met een toilet voorzien van een fontein; tevens tref je hier de ruime L-vormige woonkamer met open keuken aan. De deuren naar het balkon bevinden zich aan pleinzijde zodat je altijd contact hebt met het hof en je je geen moment hoeft te vervelen.

In sommige van deze ‘hoek’pleinappartementen heeft de eigenaar op de plaats van de keuken een kamer laten maken en is de keuken meer naar het midden van de woning verschoven.

 Hoekappartement type E woonverdieping huisnummers 184 e en 192 a (184 a en 192 e gespiegeld)
Plattegrond

Verdieping 2

De trap in de entreehal brengt je naar de 2e verdieping waar zich twee ruime slaapkamers, een royale badkamer en een separaat toilet bevinden. Via één van de slaapkamers heb je direct toegang tot het dakterras aan de achterzijde waar je in alle rust van een mooie dag kunt genieten. De huisnummers 184 hebben avondzon; de huisnummers 192 hebben ochtend/middagzon.

De afgebeelde 2e verdieping is van bouwnummer 11. Bij Bouwnummer 7, 14 en 18 zijn er kleine verschillen in de badkamer die alle bouwtechnisch van aard zijn.

Hoekappartement type E woonverdieping huisnummers 184 e en 192 a (184 a en 192 e gespiegeld)
Plattegrond